DeBray Logo

juridisch advies
consultancy
experts toerisme & reisrecht
Wat wij doen

U wilt het beste voor uw onderneming en uw klanten. Zekerheid, minimale risico’s en ontzorging.

DeBray is een kantoor dat onder andere reisondernemingen – ook eenmanszaken -, verzekeraars, NGO’s en curatoren bijstand en advies levert.

Wij zijn, mede dankzij tientallen jaren ervaring in de branche, gespecialiseerd in het algemene reisrecht, vervoersrecht, luchtvaartwetgeving, bestuurs- en consumentenrecht. Onze fiscale jurist, IT-expert en luchtvaarteconoom vullen deze kennis in het bijzonder aan om zodoende een allesomvattend advies te geven. Wij kennen alle ins en outs van de reisbranche, wet- en regelgeving, geschillencommissies, ANVR, SGR en Calamiteitenfonds voor- en achter de schermen en hebben een enorm netwerk. Discreet, low profile, sparring partners.

Hoe bieden wij onze diensten aan?

DeBray biedt haar dienstverlening aan voor een schappelijk uurtarief in vergelijk met de gespecialiseerde advocatuur. Ook zijn afspraken te maken op basis van een fixed fee of succesfee. Het voor een redelijk tarief meest gespecialiseerde kantoor in Nederland op het gebied van reisrecht, Leisure, luchtvaart, IT en toerisme.

Vertrouwelijkheid

Uiteraard blijven uw vragen en dossiers vertrouwelijk. Al uw vragen worden in eerste aanleg door één persoon geanalyseerd. Pas na overeenstemming en een expliciete opdracht worden zaken toebedeeld aan de diverse experts.