Luchtvaart

In het geval van luchtvaartcontracten, de operationele verplichtingen van airlines of het plegen van regres op dossiers kan onze firma u eveneens bijstaan. In ons netwerk van experts, bevindt zich ook een luchtvaarteconoom met meer dan 20 jaar ervaring.

Met ons team kunnen wij curatoren, verzekeraars en corporate travel auditors, voorzien van onze expertise m.b.t. airline contracten, route-deals, BSP gerelateerde issues als refund disputes, ADM’s en ACM’s.

Voor bedrijven met een substantieel reisbudget, verzorgen wij het travel policy, inclusief Duty of Care. Bedrijven die een tender willen uitzetten bij TMC’s kunnen wij helpen met hun Request for Proposal.

Daarnaast voeren wij audits uit, om te controleren of de huidige TMC het overeengekomen travel contract respecteert, inzake overrides, kick-back fees, refunds en route-deals.

Bij disputen met een creditcardmaatschappij of de leverancier van uw corporate travel card, kunnen wij u tevens bijstaan met onze kennis en kunde.

Reisorganisaties zonder IATA-licentie ondersteunen wij met de controle op het naleven van hun contract voor consolidating of bijvoorbeeld met insolventiesignalering, waarbij we het risico voor de reisagent kunnen beperken m.b.t. faillissement van luchtvaartmaatschappijen.